Neuvonta

Tampereen taidemuseon tehtävänä on seurata ja tutkia Pirkanmaan visuaalista kulttuuria ja taide-elämää, mutta myös palvella aluetta. Neuvomme Pirkanmaan kuntien, alueen taidemuseoiden ja vapaan kentän toimijoita kuvataiteeseen, taidehistoriaan ja taidemuseotyöhön liittyvissä kysymyksissä. Pirkanmaalaisten käytettävissä on koko Tampereen taidemuseon henkilökunnan asiantuntemus.

Mikäli et tiedä keneltä kysyisit, ota yhteyttä museoamanuenssi Johanna Kankaaseen. Järjestämme mielellämme tapaamisia museon eri alojen asiantuntijoiden kanssa tai tulemme käymään paikan päällä sopivalla kokoonpanolla.

Myös taideteoksiin liittyvissä asioissa kannattaa ensimmäiseksi ottaa yhteyttä Johanna Kankaaseen. Johanna osaa neuvoa varsinkin taiteen ripustamista, käsittelyä ja säilyttämistä koskevissa asioissa, ja tarvittaessa hän pyytää mukaan eri alojen ammattilaisia.

Palvelupäällikkö Juha Kotipelto neuvoo kuvataiteen ja arkistoaineistojen inventointiin, luettelointiin ja digitointiin liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi häneltä saa tietoa kokoelmanhallintajärjestelmistä, jotka sopivat kuvataiteen ja arkistoaineistojen luettelointiin ja hallintaan.

Kaikissa uuteen julkiseen taiteeseen ja prosenttitaiteeseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä amanuenssi Janne Kauppiseen.

Yhteystiedot

Juha Kotipelto, puh. 041 730 4075, juha.kotipelto(at)tampere.fi
Johanna Kangas, puh. 040 801 6873, johanna.t.kangas(at)tampere.fi
Janne Kauppinen, janne.m.kauppinen(at)tampere.fi