Saapuminen

Julkisilla

Tampereen taidemuseo sijaitsee hyvien julkisen liikenteen yhteyksien äärellä Pyynikintorin vieressä. Lähimmät pysäkit ovat Pyynikintorin linja-auto- ja ratikkapysäkit. Lisätietoja julkisen liikenteen yhteyksistä: Tampereen seudun joukkoliikenteen reittiopas löytyy osoitteesta www.nysse.fi.

Autolla

Taidemuseolla ei valitettavasti ole omia pysäköintipaikkoja. Lähimmät parkkipaikat ovat Puutarhakadun ja Mariankadun varressa sijaitsevat kahden ja neljän tunnin kiekkopaikat. Lähimmät invapysäköintipaikat ovat Puutarhakadun varressa lähellä Pyynikin uimahallin sisäänmenopäätyä. Vierailijat voi jättää myös taidemuseon edessä olevalle kadulle, josta on pieni ylämäki museon pääoville.

Polkupyörällä

Polkupyörän voi pysäköidä Tampereen taidemuseon pihan telinepaikoille, jotka sijaitsevat rakennuksen vasemmalla puolella. Lähimmät kaupunkipyöräasemat sijaitsevat Satakunnankadun ja Pirkankadun varrella.

Tilauskyydillä

Tilausajobussit voivat jättää ja noutaa asiakkaat taidemuseon edestä Puutarhakadulla. Puutarhakadun päädystä löytyy myös yhden tunnin parkki tilausajoneuvoille.