Ryhmille

Ryhmäkäynnin varaaminen

Ilmoitathan ryhmäsi tulosta etukäteen Tampereen taidemuseon kassalle (avoinna museon aukioloaikoina), vaikka ryhmäsi ei tilaisikaan opastusta.

Museo on auki arkisin tiistaista perjantaihin klo 10–18 ja lauantaista sunnuntaihin klo 10–17. Ryhmille tarjoamme mahdollisuuden vierailuun arkisin klo 8.45 alkaen. Vierailuaika aamuisin ennen museon aukeamista tulee varata vähintään kahta viikkoa aikaisemmin.

Tampereen taidemuseon kassan yhteystiedot:

puh: 041 730 3104, sähköposti: tamu@tampere.fi

Oletko tulossa taidemuseoon opetusryhmäsi kanssa? Olemme koonneet kouluille ja päiväkodeille oman sivun tänne museovierailuun liittyen.

Ryhmien pääsymaksut

Yli kymmenen hengen ryhmien pääsymaksu on 10 € per henkilö. Pääsymaksun voi maksaa Museokortilla. Lue lisää pääsymaksuista täältä.

Näyttelyopastus

Kun haluat syventää taidekokemustasi ja enemmän tietoa, varaa ryhmällesi oma opastus! Opas poimii näyttelyistä parhaat palat, ja saat vierailustasi enemmän irti oppaan johdolla.

  • Kesto: noin 45–60 minuuttia
  • Ryhmäkoko: enintään 25 henkilöä
  • Kohderyhmä: mukautettavissa
  • Opastuskielet: suomi; selkosuomi ja englanti mahdollisuuksien mukaan
  • Hinta: arkisin 80 €, viikonloppuisin 100 € + museon pääsymaksut

Lisätietoa näyttelyistä löydät täältä.

Lisätietoa ja varaukset

Tampereen taidemuseon kassalta joko puhelimitse 041 730 3104 tai sähköpostilla 041 730 3104.
Jos ryhmälläsi on tarvetta selkokieliselle opastukselle, otathan yhteyttä museolehtori Viliina Julkuseen puhelimitse 041 730 3103 tai sähköpostitse viliina.julkunen@tampere.fi.

Peruutukset

Peruuta ryhmäsi tulo tai opastus viimeistään vierailua edeltävänä päivänä. Perumatta jääneistä opastuksista peritään puolet opastusmaksusta.

Saapuminen museoon

Saapuessasi ryhmän kanssa ilmoittauduthan aina taidemuseon kassalle. Mainitse myös, mikäli ryhmällenne on varattu opastus. Opas tulee noutamaan ryhmän taidemuseon aulasta.

Lämpimästi tervetuloa taidemuseoon!