Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Tampereen taidemuseo - Etusivulle

J. A. Juvani

J. A. Juvanin työskentelyn ytimessä on aiheita kuten queer, feminismi, kuolema, himo, runous, rakkaus, viha, stereotypiat, loppuun kuluneet kliseet ja yleinen sekoilu. Hän työskentelee videon, valokuvan, äänen, objektien ja tekstin parissa, joista kaikissa on löydettävissä performanssitaiteen ominaisuuksia.

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt nähdään ja niitä käsitellään aina suhteessa normiin. WITH ALL MY LOVE -näyttelyn tarkoitus oli osoittaa, että me olemme itseisarvoisia. Olemassaolomme ei ole kiinni heteroseksuaalisuudesta tai sukupuolen binäärisistä oletuksista.

"Komedia on rakkain instrumenttini. Kun nauru loppuu, sinun on mietittävä, mitä todella yritän sanoa. Luotan siihen että vitsini käyvät vanhoiksi. Toivon että kokemuksesi ei helpota oloasi, eikä se jätä sinua rauhaan."


Lyhyt CV

Jari Juvani syntyi Ylitorniossa vuonna 1988, opiskeli kuva-artesaaniksi Ammattiopisto Lappiassa 2008, valmistui kuvataiteilijaksi (AMK) Tampereen ammattikorkeakoulusta 2013 ja Kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemiasta vuonna 2015.

Teokset VNT-kokoelmassa


J. A. Juvani: GERBERA, pigment print on ProSEC, 50 cm x 67 cm, edition 1/2 + AP 1, 2017