Uimahallit ja liikuntatilat auki lauantaina 5.2., yleisötilaisuuksia saa järjestää rajoitetusti

Julkaistu 4.2.2022 12.51

Tampereen kaupungin liikuntatilat kuten uimahallit avataan heti nykyisten rajoitusten päätyttyä lauantaina 5.2.2022 normaalien aukioloaikojen mukaan.

Yleisötilaisuuksia voi järjestää Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston 3.2.2022 päätöksen mukaisesti myös sisätiloissa siten, että paikalla on enintään puolet tilan sallitusta henkilömäärästä. Päätös on voimassa 18.2. saakka.

Edelleen 20.2. saakka voimassa olevaa terveysturvallisuusohjeistusta noudatetaan. Maskien käyttöä suositellaan, ja toimija voi myös edellyttää sitä. Koronapassia ei ole käytössä.

Kirjastojen lainaustoiminta jatkuu terveysturvallisuusohjeiden mukaisesti. Museot ovat auki puolelle kunkin museon enimmäishenkilömäärästä.

Rajoitukset eivät koske lakisääteisiä palveluita, varhaiskasvatusta ja perusopetusta. Rajoitukset eivät koske myöskään ulkona järjestettäviä tilaisuuksia tai yksityistilaisuuksia.

Frenckellissä sijaitsevan Tampereen kaupungin palvelupisteen asiakastiloissa jatkuu 25 henkilön asiakasrajoitus helmikuun 20. päivään saakka.

Liikunta- ja nuorisopalvelut:

Kaikki uimahallit ovat avoinna normaalien aukioloaikojen mukaan.

Sisäliikuntatilat ja kuntosalit ovat auki.

Kulttuuripalvelut:

Kirjastosalissa ja työskentelytiloissa on vähennetty istumapaikkoja turvavälien varmistamiseksi, ja harrastustiloihin ja kirjastoautoon otetaan korkeintaan kaksi henkilöä tai perhe kerrallaan.

Kirjastossa järjestettävät tapahtumat on peruttu 13.2. asti. 14.2. alkaen tapahtumiin otetaan puolet tilan sallitusta henkilömäärästä.

Luento- ja kokoustilat ovat käytössä. Tilojen varaaja on vastuussa siitä, että tiloissa noudatetaan viranomaisten voimassa olevia määräyksiä. Kirjastoissa suositellaan pikaista asiointia.

Kaupungin museot ovat avoinna, ja henkilömäärä on 50 prosenttia kunkin museon enimmäisasiakasmäärästä. Yleisö- ja ryhmäopastuksissa noudatetaan terveysturvallisuusohjeita.

Kaupunkikulttuuriyksikön kulttuuritilojen henkilömäärä on puolet kunkin toimipisteen enimmäisasiakasmäärästä. Lasten harrastustoiminta jatkuu normaalisti, mutta muut kaupunkikulttuuriyksikön järjestämät tapahtumat on peruttu 13.2.2022 asti.

Tampere Filharmonia avaa konserttinsa yleisölle 11.2.2022. Konsertit toteutetaan puolella yleisökapasiteetilla Tampere-talossa.

Tampereen seudun työväenopiston sisäliikuntaryhmien toiminta avataan 4.2.2022 alkaen terveysturvallisuusohjeita noudattaen. Muu opetustoiminta jatkuu lähiopetuksena ylläpitäjän aiemman päätöksen mukaisesti.

Yleisöluennot järjestetään hybridimallina niin, että salissa voi olla korkeintaan puolet yleisökapasiteetista.

Kaikessa kaupungin toiminnassa noudatetaan viranomaisten terveysturvallisuusohjeita.

Tulethan palveluihimme ainoastaan terveenä, muistat hyvän käsihygienian sekä maski- ja turvavälisuositukset.

Lisää tietoa:


Lisätietoja

Johtaja
Lauri Savisaari
puhelin +358408016081
sähköposti if.erepmat@iraasivaS.iruaL

Liikunta- ja nuorisojohtaja
Pekka P. Paavola
puhelin 050 554 5831

Kulttuurijohtaja
Juha Ahonen
puhelin 050 411 3033
sähköposti if.erepmat@nenoha.ahuj


Teksti Anna-Leea Hyry