Museomestari Tampereen taidemuseoon

Julkaistu 10.9.2020 8.59

Haemme museomestaria vakituiseen toimeen. Toimi täytetään 1.12.2020 alkaen.

Tehtävänimike: Museomestari / Tampereen taidemuseo

Tehtävänkuvaus:

Tampereen taidemuseo hallinnoi ja hoitaa Suomen toisiksi suurinta julkista taidekokoelmaa, johon kuuluu tällä hetkellä n. 15 000 luetteloitua taideteosta. Merkittävä osa teoksista on julkista taidetta, jota on sijoitettuna sekä katukuvaan että Tampereen kaupungin kiinteistöihin.

Tampereen taidemuseon kokoelmayksikössä työskentelevä museomestari hoitaa julkisen taiteen sijoitustoimintaa: teosten kuljettamisen sijoituskohteeseen, ripustamisen ja soveltuvin osin teosten huoltotoimenpiteet. Tämän lisäksi museomestari huolehtii Tampereen taidemuseon kokoelmateosten asianmukaisesta säilyttämisestä, säilytystilojen hyvästä järjestyksestä sekä osallistuu Tampereen taidemuseon näyttelytoimintaan huolehtimalla näyttelyiden ripustamisesta, teosten valaisusta ja AV-materiaalin installoinnista yhdessä muiden museomestareiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Museomestarin tutkinto tai muu työhön soveltuva koulutus. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kiinnostusta osallistua Tampereen taidemuseon kokoelmatoiminnan kehittämiseen erityisesti julkisen taiteen osalta.

Edellytämme valitulta työkokemusta taidemuseoalalta ja valmiuksia käyttää sähköistä kokoelmanhallintaohjelmaa. Eduksi katsotaan AV-laitteiden käyttötaidot sekä englannin kielen sujuva suullinen taito.

Tehtävään vaaditaan B-ajokortti. C-luokan ajokortti katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kokoelmapäällikkö Suvi-Mari Eteläinen, puh. 044 263 0580, sekä museonjohtaja Taina Myllyharju, puh. 040 801 6665. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 30.9.2020.

Tehtävään haetaan sähköisesti Ulkoinen linkkihttps://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museomestari-tampereen-taidemuseo-tre-01-595-20/

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.

________________________________________________________________________________________________

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!