Tampereen taidemuseon syksyn tapahtumat

Julkaistu 9.9.2020 13.08

Tampereen taidemuseo on muokannut syksyn tapahtumiaan Tampereen kaupungin linjausten mukaisesti. Loppuvuodelle suunnitelluista tapahtumista toteutetaan vain ne, joissa on aidot edellytykset noudattaa turvavälejä itse tapahtumassa sekä sinne siirryttäessä ja sieltä poistuttaessa.

 

Lauantaina 12.9. Taidemuseossa avautuu kaksi uutta näyttelyä, Vuoden nuori taiteilija 2020 – Aapo Huhta sekä Space Works – Backlight2020. Näiden näyttelyiden aikana ei järjestetä yleisöopastuksia eikä muitakaan tapahtumia, joissa kohtaisi suuri joukko toisilleen ennalta tuntemattomia ihmisiä. Siten mm. näyttelyiden avoimet taiteilijatapaamiset, kuraattorinkierrokset, Porisevat iltapäivät sekä valokuvaustyöpajat on peruttu.

Senioripäivät ja Vauvan kanssa museoon! -päivät järjestetään niin, että alennetut pääsymaksut ovat voimassa, mutta museolla ei ole erityistä ohjelmaa. Hiljaiset iltapäivät järjestetään normaalisti.

Tänä vuonna Tampereen kaupunki järjestää Tampereen päivän lokakuun alussa poikkeuksellisesti virtuaalisesti. Taidemuseolla ei ole ilmaista sisäänpääsyä sunnuntaina 4.10.2020, jotta vältymme tungokselta museon tiloissa ja jonotustilanteissa.

Useiden tapahtumien osalta on suunnitteilla digitaalisia sisältöjä tai muita vaihtoehtoisia toteutustapoja. Seuraa tiedotusta verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.


Lisätietoja

Tampereen taidemuseo
sähköposti if.erepmat@umat
puhelin 03 5656 6577
avoinna ti–to klo 9–17, pe–su klo 10–18


Teksti Heli Hakala

Kuvat Vuoden nuori taiteilija Aapo Huhta. Kuva: Jari Kuusenaho