Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Tampereen taidemuseo - Etusivulle

Tietosuoja

Tampereen taidemuseon henkilötietojen käsittelyä ohjaa EU:n yleinen tietosuoja-asetus sekä uuden tietosuojalain voimaantuloon saakka henkilötietolaki ja muu kansallinen lainsäädäntö. Tältä sivulta löytyy tietoja siitä, miten keräämme ja käsittelemme henkilötietoja. Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on käyttäjän suostumus. Lue lisää Tampereen kaupungin tietosuojamenettelystä sekä rekisteröidyn oikeuksista: Ulkoinen linkkiTietosuoja

Mitä tietoja käsittelemme?

Taidemuseolla on käytössään asiakkaiden uutiskirje, jota lähetämme Tampereen kaupungin hankkiman Postiviidakko-sovelluksen kautta. Uutiskirjeemme tallentavat vain sähköpostiosoitteita.

Avajaiskutsupostilistojamme on tallennettu Tampereen museoiden käyttämään Gruppo-osoitejärjestelmään, ja siihen tietoja on saatu paitsi suostumuksella, myös julkisista luotettavista tietolähteistä. Tässä järjestelmässä on sähköpostiosoitteiden lisäksi muita henkilötietoja, kuten osoitteita, puhelinnumeroita ja tehtävänimikkeitä.

Asiakastietoja sisältävien järjestelmien käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on tarve käsitellä asiakastietoja.

Meille voi antaa palautetta sähköisesti Tampereen kaupungin palautejärjestelmän kautta.

Emme välitä ulkopuolisille tahoille mitään asiakkaidemme tietoja.

Tietosuojaselosteet

- Taidemuseon viestinnällisten verkkopalveluiden tietosuojaseloste

- Uutiskirjeen tietosuojaseloste sisältyy Viestinnällisten verkkopalvelujen yhteisselosteeseen

- Palautejärjestelmän tietosuojaseloste sisältyy Henkilöstöhallinnon henkilörekisterin yhteisselosteeseen

Em. tietosuojaselosteet löytyvät Tampereen kaupungin tietosuojasivuilta:
Ulkoinen linkkiTietosuojaselosteet

Evästeet

Sivuston käytön analysointi ja kehittäminen

Käytämme evästeitä, jotta voimme kehittää sivustoa vastaamaan paremmin käyttäjien tarpeita. Kävijäseurantaan käytämme Googlen Analytics -sovellusta sekä sivuston ylläpitoon käytetyn julkaisujärjestelmän omaa seurantatyökalua. Kävijäseurannan avulla keräämme tilastotietoa esimerkiksi sivujen kävijämäärästä sekä suosituimmista sisällöistä. Seuranta perustuu selaimen anonyymiin yksilöintiin. Kerätyt tiedot koskevat mm. istunnon kestoa, uusia ja palaavia käyttäjä sekä sitä mistä lähteestä sivulle on saavuttu (hakukone, linkki, suora liikenne). Evästeillä kerättyjä tietoja ei käytetä yksittäisen käyttäjän tunnistamiseen.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämä sivusto voi sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta.

Tekninen toimivuus

Palveluiden teknisen toimivuuden varmistamiseksi sivustolla käytetään palvelinten kuormantasaukseen liittyviä evästeitä. Teknisen toimivuuden varmistamiseen käytetyt evästeet hyödyntävät IP-osoitteita, mutta yksittäisen käyttäjän tunnistamiseen niitä ei käytetä.

Jos et halua käyttää evästeitä, voit estää evästeiden käytön omasta selaimestasi. Sivuston käyttö on mahdollista, vaikka estäisitkin evästeet.