Museoiden yö Tampereen taidemuseossa

Julkaistu 13.5.2022 16.52

Aika: 21.5.2022 18.00
Paikka: Tampereen taidemuseo

Tapahtumalaji: Kuvataide, Näyttelyt
Pääsymaksu: Tapahtumaranneke 12€, ryhmä 40€ (max. 5 hlöä/ ryhmä), alle 7-vuotiaat maksutta. Museokortilla rannekkeen hinta on 10 €. Ei muita alennuksia.
Järjestäjä: Tampereen museot. Tapahtuman yhteistyökumppanina toimii Nysse, MORO ja Visit Tampere.

Museoiden yötä vietetään Tampereella kolmattatoista kertaa lauantaina 21.5.2022 kello 18-24, jolloin museot ovat auki puolille öin saakka. Tule taiteilijatapaamisiin ja kuraattorinkierroksille näyttelyihin, jotka ovat avoinna viimeistä viikonloppua.

 

Ohjelma Tampereen taidemuseossa

klo 18-20 Pihakirppis. Tampereen Taidemuseon ystävät pitävät kirppistä museon pihalla, säävaraus.

Klo 18.30–19.15 Taiteilijakierros Käänteissä-näyttelyyn. Näyttelyssä arjen tutut esineet ja Hämeenkyrön asukkaat ovat saaneet uuden pehmeän muodon virkattuina ja neulottuina veistoksina. Tule taiteilija Liisa Hietasen mukaan opastetulle kierrokselle tutustumaan Aulikseen ja Raijaan kumppaneineen.

klo 19.15–20 Kuraattorikierros Illuusio-näyttelyyn. Tule tutustumaan yhteen ensimmäisistä laajoista vuorovaikutteisen taiteen näyttelyistä Suomessa kuraattori Virpi Nikkarin johdolla.

Klo 20–20.45 Taiteilijakierros Käänteissä-näyttelyyn. Näyttelyssä arjen tutut esineet ja Hämeenkyrön asukkaat ovat saaneet uuden pehmeän muodon virkattuina ja neulottuina veistoksina. Tule taiteilija Liisa Hietasen mukaan opastetulle kierrokselle tutustumaan Aulikseen ja Raijaan kumppaneineen.

klo 21–21.45 Kuraattorikierros Illuusio-näyttelyyn. Tule tutustumaan yhteen ensimmäisistä laajoista vuorovaikutteisen taiteen näyttelyistä Suomessa kuraattori Virpi Nikkarin johdolla.

klo 22–22.45 Guided tour: Join us on a guided tour to both of our ongoing exhibitions: Illusion and Liisa Hietanen – Turns.


Tampereen Museoiden yö on osa suosittuja keskieurooppalaisia La Nuit des Musées/ Lange Nacht der Museen -museotapahtumia.

Tapahtuma Visit Tampereen sivuilla